fbpx

B!TONIC – suplementi za novo doba
Tko stoji iza B!TONICA?

O Nama

Mi smo međunarodna tvrtka sa sjedištem u Beču. Naša misija je zagovarati ideju o zdravom i aktivnom načinu života, te pri tome strogo pazimo na održivi razvoj prirode koja nas okružuje. Svi naši dodatci prehrani su prilagođeni individualnim potrebama osobama različitih profila.

Nije bitno dali se radi o sportašima, trudnicama, dojenčadi ili osobama treće životne dobi, cilj nam je pomoći svakome da poboljša kvalitetu vlastitog života, pritom i kvalitetu drugih osoba u njihovu okruženju.

Koristimo najnovija istraživanja na području farmakologije i nutricionizma kako bi stvorili inovativne proizvode za sve skupine ljudi, i na taj način im pomogli da dostignu svoj puni potencijal. Sastav naših proizvoda odabran je tako da sastojci potiču jedni druge u njihovom djelovanju i poboljšavaju apsorpciju drugih aktivnih sastojaka u organizam. Proizvodni program B!TONIC razvijen je u suradnji sa sveučilištem u Beču na temelju najnovijih studija i sadrži samo visoko kvalitetne prirodne mikronutrijente s najvećom stopom bioraspoloživosti.

No, najnovija istraživanja nisu samo pretočena u inovativne proizvode, već potičemo direktnu komunikaciju između različitih stručnjaka u zdravstvu i osoba koje žele održati svoje zdravlje.

Naš cilj nije samo distribuirati proizvode, već aktivno pomoći našim kupcima da vode zdrav život. Upravo zbog toga na njihova pitanja i dileme odgovaraju stručnjaci koji su doktorirali na području nutricionizma. Također, dio našeg profita investiramo u edukativne centre koji educiraju ljude o važnosti zdrave i balansirane prehrane.

Zdravlje ne poznaje dob. Naš je cilj pomoći svim ljudima da žive u svjesnom životu i poboljšati njihovo zdravlje na duge staze.

Sjedište naše tvrtke je u Austriji, no djelujemo diljem Europe kako bi promovirali zdrav i aktivan način života.

Updating…
  • Nema proizvoda u košarici.