fbpx

B!TONIC BLUE SLEEP

85,00 kn

Austrijski znanstvenici su sastavili jedinstvenu kombinaciju ekstrakta hmelja i ekstrakta melise zajedno s vitaminima B3 i B7, formulu utemeljenu na najnovijim istraživanjima u području nutricionizma. Studije su dokazale kako hmelj produžuje vrijeme spavanja, dok melisa produžuje fazu dubokog sna. S B!TONIC ® Blue Sleep posebnu pozornost smo posvetili tome da postignemo kombinaciju prirodnih sastojaka koji potiču san. Kontinuiranom upotrebom, njihovo djelovanje doprinosi kvalitetnijem snu što rezultira odmornim organizmom u toku dana.

  

Jedinstvena kombinacija prirodnih sastojaka pomaže kod problema sa snom

Bez nuspojava

Veganske kapsule, bez aditiva

SASTOJCI

Sadrži u jednoj dozi (1 kapsula):

400 mg čiste supstance

 • Ekstrakt lista matičnjaka – Melissa officinalis (350 mg)
 • Ekstrakt hmelja – Humulus Lupulus (40 mg)
 • Vitamin B3 – Niacin (16 mg)
 • Vitamin B7 – Biotin (50 μg)

B!TONIC Blue Sleep je idealan za:

 • Osobe s blagim poremećajem spavanja
 • Studentima pod stresom za vrijeme ispita
 • Poslovnim osobama i poduzetnicima koji se redovito suočavaju sa stresom
 • Sportašima čijem organizmu je oporavak izuzetno bitan tijekom noći
 • Osobama koje imaju poremećen ritam sna (zamijenili noć za dan, rad u smjenama)
 • Osobama koje imaju lošu kvalitetu sna
 • Majkama sa malom djecom i narušenom kvalitetom i trajanjem sna
 • Putnicima na prekooceanskim letovima za smanjenje utjecaja jet-laga

Naša preporuka

Popijte 1 kapsulu s mnogo tekućine 30 minuta prije spavanja. Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti.

OPIS

Zdrav i neometan san za produktivan dan – biljna kombinacija umirujućeg djelovanja

Blue Sleep je prirodna alternativa tabletama za spavanje. No, za razliku od konvencionalnih lijekova, B!TONIC ® Blue Sleep koristi djelotvornu kombinaciju bilja koja ne izaziva navikavanje i nuspojave.

Austrijski znanstvenici su sastavili jedinstvenu kombinaciju ekstrakta hmelja i ekstrakta melise zajedno s vitaminima B3 i B7, formulu utemeljenu na najnovijim istraživanjima u području nutricionizma. Studije su dokazale kako hmelj produžuje vrijeme spavanja, dok melisa produžuje fazu dubokog sna. S B!TONIC ® Blue Sleep posebnu pozornost smo posvetili tome da postignemo kombinaciju prirodnih sastojaka koji potiču san. Kontinuiranom upotrebom, njihovo djelovanje doprinosi kvalitetnijem snu što rezultira odmornim organizmom u toku dana. Sastojci imaju umirujuće djelovanje i ne uzrokuju osjećaj malaksalosti ujutro što je uobičajeno s konzumacijom konvencionalnih tableta za spavanje. Naše veganske kapsule ne sadrže gluten, laktozu, želatinu, genetski modificirane sastojke kao ni prirodne boje ili arome, te ih proizvodimo na ekološki prihvatljiv način.

B!TONIC® Blue Sleep karakterizira:

 • DOPRINOSI RADU ŽIVČANOG SUSTAVA: Nedostatak sna, pogotovo kvalitetnog, je sve veći problem u razvijenim zemljama. Dobar i odmoran san je najbolje rješenje protiv umora i stresa. B!TONIC ® Blue Sleep je djelotvorna kombinacija biljnih sastojaka za dobar i kvalitetan san – prirodni saveznik u borbi protiv poremećaja u spavanju.
 • OPTIMALNA BIORASPOLOŽIVOST: Prirodni sastojci kombinirani su tako da međusobno djeluju u sinergiji, dok dodani vitamini B kompleksa sadrže dnevne doze potrebne za kvalitetno funkcioniranje organizma.
 • PRIRODNO ČISTI: Bez genetski modificiranih sastojaka, bez aditiva i bez želatine. Koristimo samo prirodne aktivne tvari dobivene iz bilja. B!TONIC® Blue Sleep su ekološki certificirane, veganske kapsule bez umjetnih zaslađivača, boja i aroma te su proizvedene u Njemačkoj prema najvišim standardima.
 • PODRŽAVANJE KVALITETE SNA: Aktivni sastojci imaju pozitivno djelovanje na organizam i na taj način pridonose njegovu oporavku u noćnim satima dok traje odmor.
 • AUSTRIJSKA KVALITETA: B!TONIC® Blue Sleep su razvili austrijski znanstvenici na osnovi najnovijih istraživanja na području nutricionizma i farmakologije, te sadrži samo visoko kvalitetne, prirodne mikronutrijente s visokom stopom bioraspoloživosti.

Benefiti za vaše zdravlje:

 • Vitamini B3 i B7 doprinose normalnoj funkciji živčanog sustava
 • Vitamini B3 i B7 doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije u stanicama
 • Biotin (vitamin B7) doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata

FAQ

1) Zbog čega često ne mogu spavati noćima?

Mnogo faktora može uzrokovati loš san, najčešći su psihički i fizički stres koji imaju nepogodan učinak na naš organizam. To rezultira manjkom energije, razdražljivošću i nedostatkom koncentracije u toku dana.

2) Po čemu se B! TONIC® Blue Sleep razlikuje od ostalih proizvoda na tržištu?

B!TONIC® Blue Sleep je dobiven iz prirodnih ekstrakata bilja, ne izaziva navikavanje i ne postoji mogućnost predoziranja. Kombinacija biotina i niacina koju zadrži predstavlja idealnu podršku za živčani sustav kako bi se on kvalitetnije oporavio za vrijeme sna. Blue Sleep također sadrži ekstrakte hmelja i melise koji, prema najnovijim istraživanjima, podržavaju bolju kvalitetu sna kao i produljenje faze dubokog sna.

3) Nakon koliko vremena se osjeti učinak?

Za kontinuiran učinak i općenito poboljšanje kvalitete vašeg sna, preporučujemo da ovaj proizvod koristite minimalno 10 dana.

4) Kada i kako ću osjetiti učinak na svom tijelu?

Znat ćete da kapsule djeluju kada vam se popravi kvaliteta sna. Lakše ćete zaspati i ujutro ćete se osjećati bolje i imati više energije.

5) Na što moram paziti kad pijem kapsule?

Budite oprezni da ne vozite nakon što konzumirate kapsule zato što bi mogle utjecati na vašu koncentraciju.

6) Koji proizvod mogu kombinirati s B!TONIC® Blue Sleep?

Blue Sleep je u potpunosti komplementaran s B!TONIC® Rosa Spirit proizvodom. Navedena kombinacija proizvoda putem sadržanih mikronutrijenata osigurava vašem tijelu široku lepezu vitamina B što mu omogućuje da se opusti i u potpunosti oporavi.

Napomene

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Čuvati od dohvata male djece.

Kategorija:
Updating…
 • Nema proizvoda u košarici.