fbpx

B!TONIC GREEN METABOLISM

Original price was: 33,05 €.Current price is: 18,44 €.

B!TONIC® Green metabolism je proizvod namijenjen osobama koje žele prirodnim sastojcima pomoći svojem organizmu da ubrzaju metabolizam i uspješno provode režim gubitka kilograma. Kroz sinergističko djelovanje svih prirodnih sastojaka iz ovog proizvoda postiže se bolja funkcija metabolizma organizma, stimuliraju se metabolički putevi za razgradnju makronutrijenata i samim time postiže regulacija tjelesne težine.

  
 • KROM – doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata i normalnoj razini glukoze u krvi – kontrola razine šećera
 • SPIRULINA i CHLORELLA – “super-hrana” – alge bogate makronutrijentima, pogodne za režim gubitka kilograma
 • KAPSAICIN – iz chilli papričice, začin za ubrzavanje metabolizma

SASTOJCI

 • Kapsaicin iz chillija (Capiscum fruteseens L.) 1,5 mg
 • Krom 20 µg
 • Spirulina (Arthrospira platensis) 100 mg
 • Klorela (Chlorella) 100 mg
 • Ekstrakt borovnice (Vaccinium myrtillus) 170 mg

Preporučamo

Konzumacija 1-2 kapsule na dan nakon obroka, uz puno tekućine.

Preporučuje se konzumacija kapsula u kontinuitetu najmanje 3 mjeseca za postizanje željenih rezultata.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

OPIS

B!TONIC® Green metabolism je proizvod namijenjen osobama koje žele prirodnim sastojcima pomoći svojem organizmu da ubrzaju metabolizam i uspješno provode režim gubitka kilograma. Kroz sinergističko djelovanje svih prirodnih sastojaka iz ovog proizvoda postiže se bolja funkcija metabolizma organizma, stimuliraju se metabolički putevi za razgradnju makronutrijenata i samim time postiže regulacija tjelesne težine.

 

B!TONIC® Green metabolism su kapsule koje su napravljene isključivo od prirodnih sastojaka kapsaicina iz chilli papričica, kroma, algi spiruline i klorele te ekstrakta borovnice. Pripremili smo vam ovu vrhunsku kombinaciju sastojaka prilagođenu za normalno funkcioniranje metabolizma uz sve potrebne nutrijente za željeni i uspješni gubitak kilograma u samo jednoj kapsuli.

B!TONIC® Green metabolism karakterizira

 • OPTIMALAN OMJER AKTIVNIH SASTOJAKA: B!TONIC® Green metabolism su kapsule pripremljene od isključivo prirodnih sastojaka koji vam u ovom optimalnom sastavu stimuliraju metabolizam i omogućavaju vam lakši gubitak kilograma.
 • OLAKŠANI GUBITAK KILOGRAMA: Putem naših kapsula uz uravnoteženu prehranu i kvalitetnu fizičku aktivnost možete pomoći vašem organizmu da brže i efikasnije probavlja konzumirane makronutijente i pokrene proces gubitka kilograma.
 • PRIRODNO ČISTI: Bez genetski modificiranih sastojaka, bez aditiva i bez želatine. Koristimo samo prirodne aktivne tvari dobivene iz bilja. B!TONIC® Green metabolism su ekološki certificirane, veganske kapsule bez umjetnih zaslađivača, boja i aroma te su proizvedene u Njemačkoj prema najvišim standardima.
 • AUSTRIJSKA KVALITETA: B!TONIC® Green metabolism su razvili austrijski znanstvenici na osnovi najnovijih istraživanja na području nutricionizma i farmakologije, te sadrži samo visoko kvalitetne, prirodne mikronutrijente s visokom stopom bioraspoloživosti.
 • VISOKA STOPA BIORASPOLOŽIVOSTI: U B!TONIC® Green metabolism pronalazite potpuno čiste sastojke pripremljene kako bi se što kvalitetnije apsorbirali u vašem organizmu i pomogli vam na najbolji način da brzo dođete do željenih rezultata.

FAQ

1) Koja je uloga kroma u organizmu?

Krom je mineral koji je potreban organizmu u jako malim količinama i najčešće ga unosimo dovoljno putem uravnotežene prehrane. On je sastavni dio proteinskog kompleksa u krvi, kromodulina, koji potiče aktivnost inzulina pa samim time dopremanje i pospremanje glukoze u stanice. Na taj način krom djeluje stimulativno na smanjenje razine šećera u krvi što može imati benefita i kod dijabetičara.

2) Usporen mi je rad probavnog sustava. Što mi možete preporučiti?

Kod usporenog metabolizma često dolazi do zatvora i nemogućnosti pravilnog rada probavnog sustava. U tim situacijama narušena je i funkcija razgradnje makronutrijenata. B!TONIC® Green metabolism capsule  su pripremljene upravo u tu svrhu da vam pomognu kod rada metabolizma i kako bi stimulirale razgradnju makronutrijenata.

3) Bolujem od dijabetesa, smijem li koristiti Green metabolism?

Da, B!TONIC® Green metabolism je pogodan za dijabetičare pošto ne sadrži dodane šećere. Dodatno, prisutnost kroma potiče metabolizam glukoze te se proizvod pokazao vrlo pogodan kod dijabetičara. Isto tako ne sadrži gluten, umjetna bojila niti arome.

4) Što su to spirulina i klorela?

Spirulina i klorela su alge koje obiluju kvalitetnim nutrijentima. Jasno je da hrana nije lijek i da dodacima prehrani ne možemo stvarati čuda, ali možemo doprinjeti općem zdravlju organizma. Ove alge su dobar izvor svih makronutrijenatra, željeza, kalcija, magnezija, vitamina A, te obe imaju jako dobar učinak na mikrobiom i zdravlje “dobrih” bakterija.

5) Koje su moguće nuspojave kod konzumacije B!TONIC® Green metabolism kapsula?

Kapsaicin je biološki aktivna komponenta iz čilija i može izazvati osjećaj žarenja u crijevima. Zbog toga je jako bitno pripaziti kod unosa ovih kapsula, preporučljivo ih je uzimati uz veću količinu vode, jogurta ili mlijeka i ne prekoračiti dnevnu preporučenu dozu.

6) Koje proizvode mogu koristiti u kombinaciji sa B!TONIC® Green metabolism?

B!TONIC® Green metabolism kapsule se preporučuju osobama koje se žele riješiti viška kilograma. Kod takvih osoba nerijetko dolazi do narušene funkcije jetre odnosno masne jetre te se preporučuje konzumacija ovih kapsula u kombinaciji sa B!TONIC® Terra Liver za poboljšanu funkciju jetre i lakše otklanjanje štetnih tvari iz organizma.

Napomene

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Čuvati od dohvata male djece.

Važno je pridržavati se uravnotežene i raznolike prehrane kao i kvalitetne fizičke aktivnosti.

Kategorija:
Updating…
 • Nema proizvoda u košarici.