fbpx

B!TONIC ORANGE IMMUNE

Original price was: 25,10 €.Current price is: 18,45 €.

📌 Vitamin C, Cink i Đumbir koji skraćuju vrijeme prehlade, umora i iscrpljenosti sa 8,1 na 4,2 dana

📌 Đumbirumiruje želučane tegobe i stvara zaštitni štit od novih infekcija

📌 Prebiotik inulinregulira ,jača i obnavlja crijeva i probavni sustav – zdravija flora-jači imunitet!💪

Jeste li ste znali❓👀

Nije bitna količina miligrama u kapsuli nego njihova apsorpcija tj. ono što se unese u organizam da se zaista i 💯% iskoristit  ✔️

  
 • Održavanje zdravlja crijevne flore
 • Prebiotici – vlakna kao hrana “dobrim” bakterijama u našem probavnom sustavu
 • Veganski proizvod, bez aditiva

SASTOJCI

Sadrži u jednoj dozi (3 kapsule): 800 mg čiste tvari

 • Inulin 400 mg
 • Vitamin C iz ekstrakta acerole 80 mg
 • Cink 9.9 mg
 • Ekstrakt đumbira 300 mg

OPIS

Jaka prirodna podrška vašem imunitetu tijekom čitave godine

B!TONIC® Orange Immune je kombinacija prirodnih sastojaka različitog bilja u cilju podrške vašem imunitetu. Svi sastojci su pomno odabrani kako bi se postigla maksimalna učinkovitost i apsorpcija svih potrebnih nutrijenata u organizam za kontinuirano jačanje vašeg imuniteta.

Nedostatak vitamina i minerala u organizmu može oslabiti imunološki sustav. Često se dešava da značajni mikronutrijenti – vitamini i minerali ne budu apsorbirani u tijelo zbog poremećenog balansa u crijevnoj flori. Vitamini i minerali mogu biti apsorbirani u dostatnim količinama samo u slučaju zdravog probavnog sustava s jakom crijevnom florom i tada mikronutrijenti podržavaju imunološki sustav. Upravo su oni izrazito bitni kako bi se ljudski organizam uspješno borio sa svakodnevnim stresom, nedostatkom sna te hladnim vremenskim uvjetima koji vladaju tijekom jeseni i zime.

B!TONIC® Orange Immune kapsule su kombinacija biljnih sastojaka dobivenih iz ekstrakta đumbira, vitamina C iz acerole te vlakana inulina u kombinaciji s mineralom cinkom. Ova nova i jedinstvena kombinacija podržava zdravu funkciju imunosnog sustava. Također, dodana prebiotička vlakna inulina osiguravaju hranjive tvari potrebne da bi se ojačalo zdravlje crijevne flore. To u konačnici omogućuje bolju apsorpciju vitamina i minerala u organizamu i njihovu podršku našem imunitetu.

B!TONIC® Orange Immune karakterizira:

 • OPTIMALAN ZA ODRŽAVANJE CRIJEVNE FLORE: Jak probavni sustav je izuzetno bitan jer se u njemu nalazi 80% nositelja našeg imuniteta. B!TONIC® Orange Immune sadrži mikronutrijente čija je namjena podržavanje rada upravo probavnog sustava i poticanje zdravlja imunosnog sustava.
 • VISOKA STOPA BIORASPOLOŽIVOSTI: Vitamin C koji koristimo dobiven je iz ekstrakta acerola trešnje, koja je jedna od najjačih prirodnih izvora vitamina C te ga tijelo apsorbira s lakoćom. Cink je mineral koji se prirodno nalazi u ljudskom organizmu i rasprostranjen je u raznim prehrambenim namirnicama.
 • VITAMINSKA OPSKRBA ORGANIZMA: Mikronutrijenti koji se nalaze u ovom proizvodu, ekstrakt đumbira, inulin, vitamin C i cink, su značajne komponente koje čine zdravim naš imunosni sustav i treba ih konzumirati na dnevnoj bazi. B!TONIC® Orange Immune sadrži 100% preporučenih dnevnih doza vitamina i minerala potrebitih za očuvanje zdravlja vašeg imunološkog sustava.
 • PRIRODNO ČISTO: Bez genetski modificiranih sastojaka, bez aditiva i bez želatine. Koristimo samo prirodne aktivne tvari biljnog porijekla. B!TONIC® Orange Immune su ekološki certificirane, veganske kapsule bez umjetnih zaslađivača, boja i aroma te su proizvedene u Njemačkoj prema najvišim standardima.
 • AUSTRIJSKA KVALITETA: B!TONIC® Orange Immune su razvili austrijski znanstvenici na osnovi najnovijih istraživanja u području nutricionizma i farmakologije, te sadrži samo visoko kvalitetne, prirodne mikronutrijente s visokom stopom bioraspoloživosti..

Benefiti za vaše zdravlje:

 • Vitamin C doprinosi održavanju normalne funkcije imunološkog sustava za vrijeme i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti
 • Cink doprinosi normalnoj funkciji imunosnog sustava
 • Cink doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji

FAQ

Preporučamo

Jednu kapsulu dva do tri puta dnevno konzumirati nakon obroka s puno tekućine.

Ne preporuča se prekoračenje dnevne doze.

Za kontinuiranu podršku imunosnom sustavu, preporučujemo konzumaciju minimalno 21 dan u kontinuitetu.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena za uravnoteženu prehranu.

Napomene

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Čuvati od dohvata male djece.

Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Kategorija:
Updating…
 • Nema proizvoda u košarici.