fbpx

B!TONIC REAL ENERGY

17,12 

B!TONIC® Real Energy je prirodna alternativa izotoničkim napitcima. Jedna kapsula sadrži minerale koji doprinose smanjenju osjećaja umora i iscrpljenosti te održavanju normalne razine energije u tijelu. Nije preporučljivo da opskrbljujemo tijelo isključivo s kofeinom i šećerom kao jedinim izvorima energije, već iznad svega potrebno je unositi optimalnu količinu minerala za optimalno funkcioniranje organizma na staničnoj razini.

  
 • Stalno se osjećaš umorno i iscrpljeno?
 • Patiš li od nedostatka željeza?
 • Optimalna kombinacija minerala uz vitamin C
 • Veganski proizvod bez aditiva

SASTOJCI

OPIS

Pomno odabrani minerali dobiveni iz prirodnih izvora – optimalna kombinacija za maksimalnu apsorpciju nutrijenata u organizam.

B!TONIC® Real Energy je prirodna alternativa izotoničkim napitcima. Jedna kapsula sadrži minerale koji doprinose smanjenju osjećaja umora i iscrpljenosti te održavanju normalne razine energije u tijelu. Nije preporučljivo da opskrbljujemo tijelo isključivo s kofeinom i šećerom kao jedinim izvorima energije, već iznad svega potrebno je unositi optimalnu količinu minerala za optimalno funkcioniranje organizma na staničnoj razini.

Kada vašem tijelu dajete optimalnu količinu mikronutrijenata, vaš metabolizam funkcionira normalno. Željezo, magnezij, i vitamin C pouzdani su partneri u borbi protiv umora i iscrpljenosti. B!TONIC® Real Energy je jedinstvena kombinacija pomno odabranih vitamina C i minerala  potrebnih za svakodnevan efikasan rad organizma. Ova prirodna kombinacija 10 minerala i vitamina C doprinosi metabolizmu dobivanja energije te time i izdržljivosti i snazi organizma.

B!TONIC® Real Energy karakterizira:

 • POVEĆANA IZDRŽLJIVOST ORGANIZMA: Vitamini i minerali podržavaju zdravlje kao i visoke nutritivne potrebe vašeg organizma. Idealan je partner prilikom fizičkog i mentalnog napora!
 • OPTIMALNA BIORASPOLOŽIVOST : B!TONIC® Real Energy je dizajniran tako da se postigne maksimalna apsorpcija mikronutrijenata u organizam. Tako tijelo može apsorbirati 100% potrebnih nutrijenata, ali posvetite se i kvaliteti vaše prehrane tijekom svakog dana.
 • KONTINUIRANI IZVOR ENERGIJE: Da bi tijelo imalo energije, potrebna mu je kontinuirana opskrba vitaminima, mineralima i elementima u tragovima. B!TONIC® Real Energy opskrbljuje tijelo mineralima koji sudjeluju u procesima stvaranja energije u stanicama organizma putem efikasnog energetskog metabolizma.
 • KOMPLEKS MINERALA I ELEMENATA U TRAGOVIMA: Minerali i elementi u tragovima (mikroelementi) su esencijalni u našem organizmu i neophodni za život. Njih šest (kalcij, kalij, fosfor, magnezij, natrij i klor) se u našem tijelu nalaze u količinama većim od 50mg. Preostale nazivamo mikroelementima ili elementima u tragovima, pa iako se nalaze u našem organizmu u manjim količinama, potrebiti su za njegovo optimalno funkcioniranje.
 • PRIRODNO ČISTO: Bez genetski modificiranih sastojaka, bez aditiva i bez želatine. Koristimo samo prirodne aktivne tvari dobivene iz bilja. B!TONIC® Real Energy su ekološki certificirane, veganske kapsule, bez umjetnih zaslađivača, boja i aroma te su proizvedene u Njemačkoj prema najvišim standardima.
 • AUSTRIJSKA KVALITETA: B!TONIC® Real Energy su razvili austrijski znanstvenici na osnovi najnovijih istraživanja u području nutricionizma i farmakologije, te sadrži samo visoko kvalitetne, prirodne mikronutrijente s visokom stopom bioraspoloživosti.

Benefiti za vaše zdravlje:

 • Željezo, magnezij i vitamin C doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti sudjelujući u procesu stvaranja energije u stanicama.
 • Vitamin C doprinosi održavanju normalne funkcije imunosnog sustava za vrijeme i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti.
 • Cink i željezo doprinose normalnoj kognitivnoj funkciji.
 • Krom doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata.
 • Magnezij doprinosi normalnoj neurološkoj funkciji.
 • Bakar, magnezij i vitamin C doprinose normalnoj funkciji živčanog sustava.
 • Selen, mangan, bakar, cink i vitamin C doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
 • Kalcij i magnezij doprinose normalnoj funkciji mišića.
 • Magnezij doprinosi ravnoteži elektrolita u organizmu.
 • Željezo doprinosi normalnom prijenosu kisika kroz tijelo.

Preporučamo za:

 • Profesionalne sportaše i rekreativce
 • Fizički aktivne osobe
 • Vegane i vegetarijance
 • Žene tijekom menstruacije i trudnoće
 • Osobe koje se oporavljaju nakon operativnog zahvata

Naša preporuka

Jedna kapsula triput dnevno nakon obroka ili 3 kapsule jednom dnevno nakon obroka konzumirati s mnogo tekućine.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Za održivo poboljšanje vaših fizičkih sposobnosti, preporučamo kontinuiranu upotrebu od minimalno 7 dana.

FAQ

1) Stalno se osjećam umorno i iscrpljeno, zbog čega?

Postoje mnogi razlozi zbog čega se možete tako osjećati, jedan od najčešćih jest smanjena koncentracija željeza u krvi. Željezo doprinosi stvaranju crvenih krvnih stanica i prijenosu kisika u organizmu. Ovo stanje pomanjkanja željeza je pogotovo moguće kod žena, jer prilikom menstrualnog ciklusa dolazi do gubitka krvi u organizmu. Iz istog razloga je potrebno unositi dovoljne količine minerala nakon operativnih zahvata kako bi se tijelo u potpunosti oporavilo. Također, vegetarijanci i vegani ne konzumiraju meso, i tako ne unose dovoljne količine željeza u organizam prirodnim putem te se preporučuje unos kroz suplementaciju.

2) Po čemu je B!TONIC® Real Energy jedinstven u odnosu na ostale proizvode?

Vitamini i minerali se različito apsorbiraju u našem organizmu, te zbog toga treba paziti na kombinaciju koju unosimo. Dodatak vitamina C i bakra podržava apsorpciju željeza u organizam. Dodani su mikronutrijenti u obliku u kojem ih tijelo može apsorbirati, u protivnom ih naš organizam prirodnim putem izbacuje. Kapsule su napravljene od biljnih tvari, bez želatine, što ih čini pogodnima za vegetarijance i vegane. Proizvedene su u Njemačkoj prema najvišim standardima kvalitete.

3) Često izvodim vježbe izdržljivosti i cardio trening. Kako će mi B! TONIC® Real Energy doprinijeti mojoj izdržljivosti i oporavku nakon treninga?

B!TONIC® Real Energy sa svojom kombinacijom od 10 minerala i vitaminom C, pruža tijelu sve potrebne mikronutrijente koje se možebitno ne unose ili ne apsorbiraju u dovoljnoj količini u organizam kroz redovnu prehranu. Kombinacija željeza, magnezija, kalcija, selena, cinka, bakra i vitamina C doprinosi normalnom funkcioniranju živčanih i mišićnih stanica, dok željezo doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

4) Koje još proizvode mogu kombinirati s B!TONIC® Real Energy?

Komplementarni dodatak ovom proizvodu je B!TONIC® Rosa Spirit. Mikronutrijenti koje taj proizvod sadrži doprinose održavanju energije metabolizma kao i smanjenju umora i iscrpljenosti.

5) Koliko dugo bi trebalo koristiti Real Energy da bi djelovao?

Za osjetan učinak na vaš organizam, preporučujemo neprekidno korištenje najmanje 7 dana. Ako ste već nadomjestili mogući manjak određenih minerala, možete i dalje suplementirati svoju prehranu i tako doprinijeti normalnom funkcioniranju vašeg živčanog sustava.

6) Kako i kada ću znati dali proizvod djeluje i kako će to utjecati na moje tijelo??

Efekt je postignut u periodu kada se nećete osjećati umorno, iscrpljeno ili mlitavo. Za vrijeme sportskih aktivnosti imate više snage i energije, a nakon aktivnosti lakše ćete se lakše oporaviti i prihvatiti nove izazove.

7) Bolujem od dijabetesa, smijem li koristiti Real Energy?

Da, B!TONIC® Real Energy je pogodan za dijabetičare pošto ne sadrži šećer. Isto tako ne sadrži gluten, bez genetski modificiranih sastojaka je i ne sadrži umjetne boje I arome. Također sadrži minerale krom, magnezij i mangan koji aktivno sudjeluju u metabolizmu šećera i time pomažu u održavanju normalne razine šećera u krvi.

Napomene

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Čuvati od dohvata male djece.

Kategorija:
Updating…
 • Nema proizvoda u košarici.