fbpx

B!TONIC ROSA SPIRIT

18,45 

Folna kiselina ili Vitamin B9 ima najveći naglasak na trudnoću i na vrijeme kada se trudnoća planira.

Vitamin B9 igra najbitniju ulogu u formiranju crvenih krvnih stanica i u formiranju neuralne cijevi u fetusa.

Crvene krvne stanice prenose kisik u tijelu i nedovoljnom količinom crvenih krvnih stanica u tijelu može doći do razvoja anemije.

Anemija se manifestira kao oboljenje u kojemu zbog manjka crvenih stanica, pa samim tim i manjkom kisika u tijelu dolazi do umora, slabosti i bljedoće.

Folna kiselina tj. Vitamin B9 je esencijalna u periodu prije i tijekom trudnoće kako bi se neuralna cijev fetusa mogla pravilno razviti u mozak i kralježnicu.

Isto tako Folna kiselina može preventivno djelovati na neke druge defekte i pomoći da se trudnoća dovede do kraja bez komplikacija.

Kombinacija sa ROSA SPIRIT kapsulama koje su razvijene isključivo na prirodnoj bazi doprinose razvoju trudnoće i fetusa

  

Kompletan spektar vitamina B kompleksa

Kapsule pune kvalitetnih vitamina i hranjivih tvari biljnog porijekla

Pokriva 100% dnevnih potreba

Veganski proizvod, bez aditiva

SASTOJCI

Sastojci:

 • Tiamin – Vitamin B1 1.20 mg
 • Riboflavin – Vitamin B2 1.50 mg
 • Niacin – Vitamin B3 15.90 mg
 • Pantotenska kiselina – Vitamin B5 6.00 mg
 • Piridoksin – Vitamin B6 1.50 mg
 • Biotin – Vitamin B7 0.05 mg
 • Folna kiselina – Vitamin B9 0.20 mg
 • Kobalamin – Vitamin B12 2.40 μg

Sastav:

Gljive, brokule, mrkva, paprika i poriluk; ananas, jabuka, marelica, naranča, trešnja, breskva, jagoda, papaja, grejp, grožđe, borovnice, maline, kupine i crni ribiz.

OPIS

Kombinacija vitamina B dobivenih iz 19 različitih vrsti voća i povrća

U našem svakodnevnom životu kontinuirano smo izloženi stresu. Bilo to na poslu, u školi, u svakodnevnoj interakciji s obitelji i prijateljima pa i nakon sportskih aktivnosti; zbog povećane aktivnosti i obima posla koje obavljamo, naše tijelo ima povećanu potrebu za mikronutrijentima u cilju kvalitetne regeneracije organizma.

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) preporuča svakodnevno konzumiranje voća i povrća. No, u svakodnevnom životu često prioritete dobiju druge obveze pa stoga nije jednostavno postići ovaj ambiciozan cilj.

Kako bi opskrbili tijelo s dovoljno mikronutrijenata B!TONIC® Rosa Spirit nudi šaroliku mješavinu vitamina i fitonutrijenata dobivenu iz 14 vrsta voća i 5 vrsta povrća.

Koristimo proces hladnog prešanja voća i na taj način osiguravamo da se očuvaju prirodne hranjive tvari, fitonutrijenti i vlakna. Za dobivanje B!TONIC® Rosa Spirit koristimo isključivo ekološki certificirane namirnice biljnog podrijetla tako da je proizvod pogodan i za vegetarijance i vegane. Dobiveni vitamini B1, B2, B3, B5, B6, B7 i B12 sudjeluju u procesu stvaranja energije u stanicama i tako podržavaju aktivan životni stil.

B!TONIC® Rosa Spirit karakterizira:

 • OPSRKRBA VITAMINIMA: B!TONIC® Rosa Spirit je jedinstvena kombinacija fitonutrijenata i vitamina B kompleksa. Ovaj multivitaminski kompleks je idealan za svakodnevnu podršku vašem zdravlju.
 • OPTIMALNA BIORASPOLOŽIVOST: Ovaj vitaminski kompleks dobiven iz ekstrakta 19 različitih vrsta voća i povrća opskrbljuje tijelo s važnim nutrijentima te je bogat vitaminima i vlaknima. Sadrži 100% preporučene dnevne doze vitamina B.
 • MENTALNO ZDRAVLJE ORGANIZMA: Ovaj prirodni B kompleks vam pomaže da u potpunosti iskoristite svoj mentalni kapacitet.
 • PRIRODNO ČISTO: Bez genetski modificiranih sastojaka, bez aditiva i bez želatine. Koristimo samo prirodne aktivne tvari biljnog porijekla. B!TONIC® Rosa Spirit su ekološki certificirane, veganske kapsule bez umjetnih zaslađivača, boja i aroma te su proizvedene u Njemačkoj prema najvišim standardima.
 • AUSTRIJSKA KVALITETA: B!TONIC® Rosa Spirit su razvili austrijski znanstvenici na osnovi najnovijih istraživanja u području nutricionizma i farmakologije, te sadrži samo visoko kvalitetne, prirodne mikronutrijente s visokom stopom bioraspoloživosti.

Benefiti za vase zdravlje:

 • Vitamini B2, B3, B5, B6 i B12 doprinose smanjenju osjećaja umora i iscrpljenosti.
 • Vitamini B1, B2, B3, B6, B7 i B12 doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava.
 • Vitamini B1, B2, B3, B5, B6, B7 i B12 doprinose normalizaciji metabolizma stvaranja energije.
 • Vitamini B6 i B12 doprinose normalnoj funkciji imunosnog sustava

B!TONIC® Rosa Spirit kapsule idealne su za:

 • Trudnice i dojilje
 • Suzbijanje kroničnog stresa
 • Osobe sa neuravnoteženom prehranom
 • U fazama povećanog mentalnog stresa

PREPORUČAMO

Jednu kapsulu dva do tri puta dnevno nakon obroka ili dvije do tri kapsule jednom dnevno nakon obroka s puno tekućine. Ne preporučuje se prekoračenje dnevne doze.

Za kontinuiranu podršku neurološkoj funkciji preporučujemo konzumaciju minimalno 14 dana u kontinuitetu.

Dodatak prebrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Napomene

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Čuvati od dohvata male djece.

FAQ

1) Zbog posla sam često pod stresom, što mogu poduzeti po tom pitanju?

U stresnim situacijama, važno je tijelo opskrbiti dovoljnom količinom vitamina B. Budući da je teško konzumirati preporučenu količinu voća i povrća dnevno, uvijek se možete osloniti na B!TONIC® Rosa Spirit. Njegov jedinstveni sastav organizmu osigurava širok spektar vitamina B kompleksa što mu omogućava da se opusti. Stres se može smanjiti unosom kvalitetnih nutrijenata u organizam. Također vam preporučamo svakodnevnu fizičku aktivnost, barem 30 – 60 minuta kretanja.

2) Što čini B!TONIC® Rosa Spirit jedinstvenim u odnosu na ostale proizvode

Rosa Spirit osigurava unos optimalne količine vitamina B u organizam, ali također zbog visoke koncentracije voća i povrća osigurava povećan unos vlakana i fitonutrijenata. Zbog sastava koji je isključivo biljnog porijekla, pogodan je za vegetarijance i vegane. Dodatan benefit za vegane je taj što sadrži vitamin B12, čiji su prirodni izvori meso i mlijeko, te ga oni svojom prehranom ne mogu unijeti u organizam u dovoljnoj količini. Proizveden je u Njemačkoj po standardima najviše kvalitete.

3) Teško se koncentriram i stalno se osjećam umorno i iscrpljeno. Što da napravim?

Kako bi ostali mentalno fokusirani i bili u mogućnosti zadržati koncentraciju, tijelo mora biti opskrbljeno vitaminima, mineralima i fitonutrijentima stoga je potencijalno pomanjkanje vitamina u tijelu potrebno regulirati i to je moguće suplementacijom. B!TONIC® Rosa Spirit sadrži posebnu formulaciju vitamina B kako bi njegovali zdravlje živčanog sustava.

4) Koliko dugo trebam konzumirati kako bi se osjetio učinak?

Za kontinuirani učinak na vaš živčani sustav, preporučujemo kontinuirani unos od minimalno 14 dana.

5) Kako ću znati da proizvod postiže učinak i da moje tijelo ima koristi od toga.

Učinak se postiže kada se osjećate smirenije, opuštenije i možete se bolje koncentrirati. Umirujuće djelovanje na vaš živčani sustav vas čini opuštenijima. Kombinacij mikronutrijenata iz voća i povrća će potaknuti normalnu funkciju vašeg metabolizma.

6) Koji još proizvod mogu kombinirati s B!TONIC® Rosa Spirit?

Rosa Spirit je u potpunosti komplementaran B!TONIC® Blue Sleep proizvodu. Ove kapsule sadrže vitamin B3 – niacin te ekstrakte matičnjaka i hmelja kako bi osigurale kvalitetan san. Uz adekvatnu količinu vitamina i minerala, značajan je i dobar i kvalitetan san kako bi se osigurala produktivnost tijekom čitavog dana.

Kategorija:
Updating…
 • Nema proizvoda u košarici.