fbpx

B!TONIC SILVER BONES

24,69 

S godinama, ljudski organizam počinje ovisiti o dodatnoj potpori za zdravlje kostiju, hrskavice i zglobova. Kako bi se lakše nosili s prirodnim trošenjem kostiju i zglobova, posebni nutrijenti dobiveni iz prirode su prijeko potrebni kako bi se održala optimalna gustoća kostiju. Dnevni unos potrebnih nutrijenata u dovoljnim količinama može održati normalnu funkciju kostiju i mišića i na taj način im pomoći u izvršenju njihovih funkcija.

  

Jača kosti i zglobove nakon sportskih ozljeda

KALCIJ i VITAMIN D potrebni su za normalan rast i razvoj kostiju kod djece

Održava zdravlje vezivnog tkiva

Kalcij i vitamin D doprinose normalnoj funkciji mišića

GLUKOZAMIN podupire regeneraciju zglobne hrskavice

SASTOJCI

Sadrži u jednoj dozi (3 kapsule): 450 mg čiste supstance

 • Glukozamin 250 mg
 • Kalcij 196 mg
 • Vitamin D 5 μg
 • Vitamin K 40 μg
 • Mangan 2.1 mg

OPIS

Za zdrave kosti – posebna kombinacija pomno odabranih vitamina i minerala za očuvanje vaših kostiju i vezivnog tkiva.

S godinama, ljudski organizam počinje ovisiti o dodatnoj potpori za zdravlje kostiju, hrskavice i zglobova. Kako bi se lakše nosili s prirodnim trošenjem kostiju i zglobova, posebni nutrijenti dobiveni iz prirode su prijeko potrebni kako bi se održala optimalna gustoća kostiju. Dnevni unos potrebnih nutrijenata u dovoljnim količinama može održati normalnu funkciju kostiju i mišića i na taj način im pomoći u izvršenju njihovih funkcija.

Ovo je posebno značajno za sportaše, kao i za osobe starije životne dobi kod kojih je primjetna smanjena apsorpcija minerala, posebice kalcija, u organizam uslijed procesa starenja.

B!TONIC® Silver Bones osigurava tijelu bitne nutrijente i doprinosi normalnoj funkciji kostiju i mišića. Kalcij se isključivo uz vitamine D i K deponira u naše kosti, te glukozamin za zdravlje vezivnog tkiva. Ekstrakti iz prirodnih supstanci omogućuju da se ovaj proizvod bez bojazni kombinira s ostalim lijekovima i pogodan je za pravovremenu prevenciju.

B!TONIC® Silver Bones karakterizira:

 • ODMJERENA KOMBINACIJA AKTIVNIH SASTOJAKA: Kombinacija vitamina K2 i D2 omogućava apsorpciju i pohranu kalcija u kosti što je značajno za održavanje njihove gustoće i zdravlja. Glukozamin je spoj koji se prirodno nalazi u ljudskom tijelu i sastavni je dio spojeva koji izgrađuju i tvore hrskavicu i sinovijalnu tekućinu.
 • OPTIMALNA BIORASPOLOŽIVOST: Sastojci su kombinirani tako da zadovolje potrebe koštanog i mišićnog sustava. Biljni, odnosno veganski izvori su korišteni, zbog čega ih organizam može lakše apsorbirati.
 • PODRŠKA ORGANIZMU: B!TONIC® Silver Bones sadrži sve bitne mikronutrijente: kalcij, mangan, vitamin K i vitamin D,izuzetno značajne za zdravlje kosti, hrskavice i zglobova. Ove vitamine i minerale potrebno je unositi svakodnevno u organizam kako bi se osigurala adekvatna podrška koštano-mišićnog sustava.
 • PRIRODNO ČISTO: Bez genetski modificiranih sastojaka, bez aditiva i bez želatine. Koristimo samo prirodne aktivne tvari dobivene iz bilja. B!TONIC® Silver Bones su ekološki certificirane, veganske kapsule bez umjetnih zaslađivača, boja i aroma te su proizvedene u Njemačkoj prema najvišim standardima.
 • AUSTRIJSKA KVALITETA: B!TONIC® Silver Bones su razvili austrijski znanstvenici na osnovi najnovijih istraživanja na području nutricionizma i farmakologije, te sadrži samo visoko kvalitetne, prirodne mikronutrijente s visokom stopom bioraspoloživosti.

Benefiti za vaše zdravlje:

 • Kalcij, vitamin D2, vitamin K2 i mangan doprinose održavanju normalnog zdravlja kostiju.
 • Kalcij i vitamin D2 doprinose normalnoj funkciji mišića.
 • Kalcij i vitamin D2 doprinose održavanju normalnih zubi.

B!TONIC Silver bones je idealan za:

 • Rekreativce, sportaše i osobe koje su uvijek u pokretu
 • Osobe koje su često pod fizičkim naporom
 • Osobe koje prirodnim putem ne unose dovoljnu količinu vitamina i minerala i time održali normalnu gustoću i zdravlje kostiju i vezivnog tkiva

Naša preporuka

Konzumirajte 2-3 kapsule dnevno s puno tekućine, nakon obroka.

Za kvalitetnu podršku vašoj pokretljivosti i vitalnosti, preporučamo da ovaj proizvod kontinuirano pijete najmanje 30 dana.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Napomene:

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Čuvati od dohvata male djece.

Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

FAQ

1) Želim ojačati svoje kosti i smanjiti rizik od osteoporoze, na što moram obratiti pozornost?

Prije svega, kalcij je poznat po svom učinku na jačanje kostiju. Također je bitno da konzumirate vitamine K i D, te mangan i glukozamin. Konzumiranjem vitamina K2 i D2 pojačavate apsorpciju i ugradnju kalcija u vaše kosti. Također, važno je da se redovito krećete i ostanete aktivni.

2) Je li potrebno piti kalcij u ranijim fazama života, ili tek nakon što uđem u neke godine?

Kalcij, kao i ostali nutrijenti poput vitamina K i D, mangana i glukozamina su nezamjenjivi u svim fazama života. Ljudske kosti dostižu najveću gustoću do 30-te godine života, nakon toga se kosti više ne mogu u potpunosti oporaviti prirodnim putem te je ovaj proizvod posebice namjenjen za osobe starije od 50 godina.

3) Patim od artritisa i česte upale u zglobovima. Što mogu učiniti?

B!TONIC® Silver Bones sadrži sadrži glukozamin koji se prirodno nalazi u zglobovima, hrskavici i vezivnom tkivu. Glukozamin se inače koristi kako bi se umanjila bol i trošenje zglobova.

4) Po čemu je B!TONIC® Silver Bones jedinstven?

Kao većina konvencionalnih dodataka prehrani, sadrži kalcij i vitamin D, ali za razliku od ostalih preparata na tržištu sadrži i mangan, vitamin K i glukozamin. Mnoge studije su pokazale da vitamin K ima pozitivno djelovanje na zdravlje kostiju, pogotovo u prevenciji osteoporoze i njezinom liječenju.

5) Nakon koliko vremena ću primijetiti djelovanje proizvoda?

Djelovanje ćete primijetiti nakon 3-4 tjedna kontinuiranog uzimanja proizvoda. Nakon toga možete napraviti pauzu od tjedan dana te kasnije nastaviti s konzumacijom. Napominjemo da su sirovine u potpunosti iz prirodnih izvora.

6) Kako ću primijetiti djelovanje na moj organizam?

B!TONIC Silver Bones sadrži kalcij i mangan koji doprinose normalnoj funkciji kostiju. Redovitom konzumacijom održati će se zdravlje vaših kostiju te će one biti otpornije i u starijoj životnoj dobi.

Kategorija:
Updating…
 • Nema proizvoda u košarici.